• Корисни помагала

  Topa silikoni

  270,00 den
  • Topat prej silikoni mund të ndihmojnë në rehabilitimin e gjendjeve post operative dhe post traumtaologjike të pëllëmbës dhe dorës.
  • E përtërijnë funksionin e pëllëmbës, dorës dhe krahut, e zvogëlojnë dhimbjen e gishtave, duarve dhe kyçeve të artritit.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Vezë silikoni

  270,00 den
  • Veza e silikonit mund të ndihmojë në rehabilitimin e gjendjeve postoperative dhe post-traumatike të dorës dhe të krahut.
  • E përtërijnë funksionin e pëllëmbës, dorës dhe krahut, e zvogëlojnë dhimbjen e gishtave, duarve dhe kyçeve të artritit.
  • Medium.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Jastëk rrethor

  1.143,00 den
  • Jastëk i rrumbullakët me shkumë memorizimi, me formë anatomike dhe vrimë në mes.
  • Jastëku ofron qëndrim ulur të rehatshëm dhe komod.
  • Ofron lehtësim për hemorroidet, traumat e kërbishtit ose dekubitin.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Jastëk për mbështetjen e shpinës

  1.143,00 den
  • Jastëk i menduar në mënyrë anatomike që ofron mbështetje për pjesën lumbale të shtyllës kurrizore dhe lehtëson dhimbjet si pasojë e qëndrimit ulur për një kohë të gjatë;
  • Mundëson rehati dhe relaksim në një pozicion ulur;
  • Ka një rrip elastik me të cilin ngjitet në karrige;
  • Rekomandohet për karrige zyre ose në makinë.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Jastëk anatomik

  2.200,00 den
  • Prodhohet nga shkuma përshkruese që ka rol që të ruaj formën dhe ta kthejë në situatën fillestare;
  • Jastëku formësohet dhe përshtatet në pjesën e qafës dhe shpatullat, duke mundësuar pozicion të rregullt të trupit gjatë gjumit;
  • E përshtatshme për njerëzit që kanë dhembje në qafë, ndryshime gjenerative dhe kokëdhembje, por mundet të shfryrëzohet edhe për parandalim;
  • Ka një pëlhurë mbrojtëse që mundet të lahet.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Maskë mbrojtëse prej karboni për fytyrën

  13.550,00 den
  • Maskë mbrojtëse për fytyrën, e bërë prej fibrave të karbonit që e bën fleksibël, të vështirë për t'u thyer dhe rezistuese ndaj goditjes;
  • Dizajni unik nuk pengon pamjen dhe frymëmarrjen;
  • Bëhet individualisht në bazë të një modeli allçie sipas fytyrës së përdoruesit;
  • Korrigjimet mund të bëhen sipas indikacioneve të caktuara mjekësore;
  • Vjen me një rrip elastik që mund të rregullohet sipas nevojave të përdoruesit;
  • Rekomandohet për atletët profesionistë;
  • I përshtatshëm për sporte si futboll, basketboll, hendboll, mundje, karate ose volejboll.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Pedale ushtrimesh KIM

  2.695,00 den
  • Pedale për ushtrime të gjymtyrëve të poshtme dhe të sipërme;
  • Vendoset në dysheme për ushtrimet e këmbëve dhe duke e vendosur në tavolinë mund të ushtroni krahët;
  • Ka një ekran digjital për kohën dhe kaloritë;
  • Është i palosshëm dhe nuk zë vend.
  Shto në shportë
 • Корисни помагала

  Termogel Pic për gjunjë I ftohtë dhe I nxehtë

  590,00 den
  • Mbështetje e nxehtë dhe e ftohtë për përdorim të shumëfishtë që përshtatet lehtësisht me trupin;
  • Përdoret për terapi të nxehtë dhe të ftohtë në varësi të lëndimit dhe nevojave;
  • Pjesa e brendshme e veshjes është një xhel që nuk ngrin dhe nuk rrëshqet kur vendoset;
  • Për terapi të nxehtë, ngrohet në ujë të nxehtë ose në mikrovalë;
  • Për terapinë e ftohtë, para përdorimit, vendoseni në ngrirje;;
  • Dimensioni: 10×26 cm.
  Shto në shportë
Shopping Cart