• Активни колички

  Karrige aktive me rrota, për invalidë – Motus

  109.883,00 den

  3110 | E mbulon FSSHM-ja, me shtesë.

  Pjesëmarrja: 0%
  Shtesa: 40.028 ден.

  • Karrige aktive me rrota, për invalidë, e palosshme, me një pamje moderne dhe sportive, e menduar për përdoruesit aktivë;
  • Rekomandohet për personat që përdorin karrige aktive për herë të parë;
  • Karrigia prodhohet individualisht duke marrë masat dhe duke zgjedhur komponentët sipas nevojave dhe dëshirave të përdoruesit;
  • Motus ka një dizajn modular me 48 mundësi rregullimi të rrotave;
  • Rrotat e pasme të karriges hiqen lehtësisht, dhe mbështetësja është e palosshme, gjë që lejon transportimin e lehtë dhe të shpejtë në një automjet;
  • Mbështetëset e këmbëve rregullohen sipas lartësisë dhe hiqen;
  • Shpinëza rregullohet shpejt, për rehati më të madhe;
  • Freri është në nivelin e gjurit, duke e bërë të lehtë përdorimin;
  • Në dispozicion janë dy modele CS dhe CV;
  • Modeli CS ka një kornizë të fortë përpara dhe një mbështetëse këmbësh prej alumini.

   

  Shto në shportë
 • Активни колички

  Karrige aktive me rrota, për invalidë - X1-SP

  69.855,00 den

  3110 | Karrige aktive me rrota

  Pjesëmarrja: 0%

  • Karrige aktive e palosshme që ka një dizajn tërheqës dhe elegant;
  • Karrigia është e lehtë për t'u ruajtur dhe transportuar, gjë që kursen kohë dhe energji;
  • Ka kornizë alumini;
  • Baza mund të rregullohet sipas lartësisë;
  • Pjesa e përparme ka një kornizë të fortë dhe mbështetëse këmbësh prej alumini;
  • Mbështetëset e këmbëve rregullohen sipas lartësisë;
  • Rrotat e pasme hiqen lehtësisht.
  Shto në shportë
 • Активни колички

  Karrige aktive me rrota, për invalidë S1-SP

  69.855,00 den

  3110 | Karrige aktive me rrota

  Pjesëmarrja: 0%

  • Karrige aktive me rrota, për invalidë, moderne dhe e fortë;;
  • E dizajnuar për njerëz që dëshirojnë të jenë aktivë;;
  • Mbështetësja është e palosshme;
  • E prodhuar prej materiali që lejon ajrin të qarkullojë lehtësisht;
  • Mbështetëset e krahëve dhe të këmbëve rregullohen sipas lartësisë;;
  • Rrotat e pasme hiqen lehtësisht, pa përdorimin e mjeteve.
  Shto në shportë
 • Активни колички

  Karrige aktive me rrota, për invalidë Trigo T Line

  69.855,00 den

  3110 | Karrige aktive me rrota

  Pjesëmarrja: 0%

  • Trigo Т është një karrige moderne e lehtë dhe e palosshme, e krijuar për njerëzit aktivë;
  • Karrigia konfigurohet individualisht së bashku me përdoruesin, duke marrë masat dhe duke zgjedhur komponentë sipas nevojave dhe dëshirave të përdoruesit;
  • Rrotat e pasme janë sportive dhe moderne (rrota të lëshimit të shpejtë që rregullohen sipas këndit dhe lartësisë), me goma të zeza, frerë lehtësisht të aksesueshëm dhe rrota të vogla të përparme që variojnë (lartësia e rregullueshme) nga 3" deri në 6";
  • Panelet anësore rregullohen sipas lartësisë;
  • Rrotat përshtaten për të rregulluar qendrën e gravitetit (rëndesën) sipas përdoruesit, duke dhënë më shumë stabilitet ose lëvizshmëri;
  • Është prodhuar prej tubave të aluminit, me prerje trekëndore për qëndrueshmëri më të madhe të kornizës dhe rezistencë ndaj dëmtimeve mekanike;
  • Mbështetëset e këmbëve rregullohen sipas lartësisë dhe hiqen;
  • Karrigia ka një përzgjedhje të madhe pajisjesh shtesë dhe një gamë të gjerë ngjyrash dhe madhësish të ulëses.
  Shto në shportë
 • Активни колички

  Karrige aktive me rrota, për invalidë - Trigo S

  69.855,00 den

  3110 | Karrige aktive me rrota

  Pjesëmarrja: 0%

  • Karrige me rrota, për invalidë, e palosshme, për njerëzit aktivë me një shpirt sportiv;
  • Karrigia konfigurohet individualisht së bashku me përdoruesin, duke marrë masat dhe duke zgjedhur komponentë sipas nevojave dhe dëshirave të përdoruesit;
  • Është prodhuar prej tubave të aluminit, me prerje trekëndore për qëndrueshmëri më të madhe të kornizës dhe rezistencë ndaj dëmtimeve mekanike;
  • Rrotat e pasme kanë një dizajn sportiv dhe modern, janë lehtësisht të lëvizshme dhe rregullohen sipas lartësisë dhe këndit;;
  • Frerë lehtësisht të arritshëm;
  • Rrotat e përparme rregullohen sipas lartësisë;
  • Rrotat e pasme përshtaten për të rregulluar qendrën e gravitetit (rëndesën) sipas përdoruesit, duke përftuar kështu më shumë stabilitet ose lëvizshmëri;
  • Ka një mbështetëse këmbësh të vetme dhe anësore që rregullohen sipas lartësisë;;
  • Mmundësi përzgjedhjeje të madhe të pajisjeve shtesë.
  Shto në shportë
 • Активни колички

  Karrige aktive me rrota, për invalidë Sagitta

  69.855,00 den

  3110 | Karrige aktive me rrota

  Pjesëmarrja: 0%

  • Vermeiren Sagitta është karrige aktive moderne me rrota, për invalidë, me kornizë të fortë;;
  • Karrigia konfigurohet individualisht së bashku me përdoruesin, duke marrë masat dhe duke zgjedhur komponentë sipas nevojave dhe dëshirave të përdoruesit;;
  • Mbështetëset e krahëve, mbështetëset e këmbëve, këndi i mbështetëses (këndi i ulëses), këndi i rrotave, lartësia e mbështetëses rregullohen individualisht;;
  • Ka një dizajn kompakt dhe peshë të lehtë që e bën të lehtë drejtimin;;
  • Është prodhuar prej aliazit të aluminit, kështu që pesha maksimale e karriges është 9,5 kg;;
  • Ka mundësi përzgjedhjeje të madhe të pajisjeve shtesë.
  Shto në shportë
 • Активни колички

  Karrige aktive me rrota, për invalidë Avantgarde 4

  161.110,00 den

  3110 | E mbulon FSSHM-ja, me shtesë.

  Pjesëmarrja: 0%
  Shtesa: 91.255 ден.

  • Avantgarde 4 është karrige aktive me rrota, për invalidë, e palosshme, që ka një numër të madh mundësish për rregullim individual, për të lehtësuar jetën e përditshme aktive të përdoruesit;
  • Dizajni kompakt dhe konstruksioni i mbështetëseve të këmbëve ju mundëson të lëvizni karrocën kudo;
  • Avantgarde 4 bën përshtypje me peshën e lehtë dhe madhësinë e saj kur është e palosshme;
  • Mbështetëset e lëvizshme mund të palosen;
  • Avantgarde 4 ka një dizajn modular me një sërë konfigurimesh të ndryshme të rrotave;
  • Freri është në lartësi të gjurit, duke e bërë të lehtë përdorimin;
  • Rrotat e pasme çlirohen lehtësisht;
  • Mbështetëset e këmbëve rregullohen sipas lartësisë.
  Shto në shportë
 • Активни колички

  Karrige aktive me rrota, për invalidë Avantgarde XXL 2

  141.840,00 den

  3110 | E mbulon FSSHM-ja, me shtesë.

  Pjesëmarrja: 0%
  Shtesa: 71.985 ден.

  • Avantgarde XXL 2 од Ottobock është karrige aktive me rrota, për invalidë, e palosshme, e menduar për përdorues me peshë deri 180 kg;
  • Korniza është prodhuar prej alumini dhe ka anësore alumini me mbështetëse neopreni. Mbështetëset e këmbëve janë të lëvizshme dhe mbështetëset e krahëve rregullohen sipas lartësisë, duke e bërë të lehtë dhe të rehatshme për t'u përdorur;
  • Materiali i ulëses është i përforcuar për kapacitet më të lartë mbajtës të karrocës;;
  • Karrigia Avantgarde XXL është e qëndrueshme dhe e lehtë për t'u drejtuar, si dhe ka një gamë të gjerë ngjyrash dhe aksesorësh.
  Shto në shportë
Shopping Cart