• Инконтиненција

  Pelena anatomike nate me përmbushje të lartë për mosmbajtje (urine dhe sekretimi) (inkontinencë)

  623,00 den

  82144 | Pelena nate anatomike me performancë të lartë për mosmbajtjeje (urinare dhe fekale) për personat mbi 40 kg

  Produkt serial me personalizim

  • Të përshtatshme për pacientë të shtrirë te të cilët qëndrimi drejtë nuk është i mundur;
  • Anatomikisht të rregullta dhe lehtësisht të shrytëzueshme;
  • Shtresë të jashtme pa lateks;
  • Mëngë të gjata për rrjedhje;
  • Llastikë kundër alergjik për ngjitje më të mirë anatomike te shfrytëzuesi, që të mundësojë lëvizje të lira;
  Zgjidhni opsionet
 • Инконтиненција

  Pelena anatomike nate me përmbushje të lartë për mosmbajtje (urine dhe sekretimi) (inkontinencë)

  336,00 den

  8213 | Pelena anatomike me performancë të lartë për persona deri në 40 kg ose perimetri i ijeve deri në 60 cm për mosmbajtjeje të rëndë (urinar dhe fekale) me një kapacitet absorbues prej të paktën 1300 ml 

  Produkt serial me personalizim

  • Të përshtatshme për pacientë të shtrirë te të cilët qëndrimi drejtë nuk është i mundur;
  • Anatomikisht të rregullta dhe lehtësisht të shrytëzueshme.
  • Shtresë të jashtme pa lateks;
  • Mëngë të gjata për rrjedhje.
  • Llastikë kundër alergjik për ngjitje më të mirë anatomike te shfrytëzuesi, që të mundësojë lëvizje të lira.

   

  Zgjidhni opsionet
 • Инконтиненција

  Brekët Pine

  386,00 den
  • Brekë për përdorim të njëhershëm për njerëz me formë të rëndë të inkontinencës;
  • Vishen lehtësisht, sikur veshjet e poshtme;
  • Mëngët e poshtme ofrojnë mbrojtje plotësuese nga ikontinenca;
  • Materiali mundëson qarkullimin e lirshëm të ajrit;
  • Të rehatshme për t’i mbajtur veshur.
  Zgjidhni opsionet
 • Инконтиненција

  Çarçaf mbrojtës njëpërdorimësh

  17,00 den
  • Çarçaf njëpërdorimësh për mbrojtje nga lëngjet;
  • Rekomandohet të përdoret në raste inkontinence për të mbrojtur ulëset ose krevatin;
  • I përsosur për njerëz të moshave të ndryshme, sidomos për fëmijë dhe të moshuar që kanë inkontinencë;
  • I bërë prej materiali që përthith lëngun dhe nuk lejon kundërmimin e keq;
  • Dimensionet 60x90cm.
  Shto në shportë
 • Инконтиненција

  Çarçaf mbrojtës për krevat 90x190

  790,00 den
  • Çarçaf tek për pacientë që qëndrojnë shtrirë më gjatë, për fëmijë ose të rritur që kanë probleme me urinimin gjatë natës;
  • Është i papërshkueshëm nga çdo lëng, parandalon formimin e baktereve, është rezistent ndaj njollave dhe kundërmimeve të këqija;
  • Ka mikro pore që lejojnë ajrin të qarkullojë lirshëm;
  • Shtresa e sipërme është e laminuar me material të butë dhe shtresa e poshtme ka një membranë mbrojtëse poliuretani;
  • Në skajet ka shirita elastikë në mënyrë që dysheku të mbështillet plotësisht dhe të mos tkurret;
  • Dimensionet 90x190 cm.
  Shto në shportë
 • Инконтиненција

  Çarçaf mbrojtës për krevat 160x200

  990,00 den
  • Çarçaf dysh për pacientë që qëndrojnë shtrirë më gjatë, për fëmijë ose të rritur që kanë probleme me urinimin gjatë natës;
  • Është i papërshkueshëm nga çdo lëng, parandalon formimin e baktereve, është rezistent ndaj njollave dhe kundërmimeve të këqija;
  • Ka mikro pore që lejojnë ajrin të qarkullojë lirshëm;
  • Shtresa e sipërme është e laminuar me material të butë dhe shtresa e poshtme ka një membranë mbrojtëse poliuretani;
  • Në skajet ka shirita elastikë në mënyrë që dysheku të mbështillet plotësisht dhe të mos tkurret;
  • Dimensionet 160x200 cm.
  Shto në shportë
Shopping Cart