• Индивидуални производи

  Këpucë të llojit të hapur futbollistik për proteza

  3.114,00 den

  4112 | Këpucë të llojit të hapur futbollistik për proteza

  • Këpucë prej lëkure natyrale të cilësisë së lartë;
  • Individuale, sipas përmasave të përdoruesit;
  • Këpucët këshillohen për pjesën mbi gju dhe nën gju, në gjymtyrën e poshtme.

  *Modeli është bërë në bazë të masave të marra më parë dhe konsultimit me një ekspert.

  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Këpucë të posaçme ortopedike, model gjipski për shtrembërime të veçanta

  4109 | Këpucë të posaçme ortopedike, model gjipski për shtrembërime të veçanta

  Чевлите се изработени по индивидуален отисок на корисникот. Со нив се компензираат сите видови деформитети на стапалата со што се добива растоварување на стапалата или саканата корекција на деформитетот.

  Боја и модел на чевлите по избор на корисникот од достапните во моментот на нарачка во зависност од состојбата на стапалата.

   

  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Rrip për stomak të lëshuar 20 - 26 sm.

  1.148,00 den

  7401 | Појас за спуштен стомак

  • Bën mbështetje dhe shtrëngim të muskulaturës abdominale;
  • Prodhohet nga një fashë e hullizuar elastike me shirit ngjitës për përshtatje individuale;
  • Висина на појасот 20 – 26 см.

   

  Zgjidhni opsionet
 • Индивидуални производи

  Sholla individuale me rritje mediale dhe laterale

  950,00 den
  • Rritje mediale ose laterale, duke kthyer peshën në qendër të kyçit dhe të thembrës.
  • Lehtëson peshën dhe trysninë mbi kyçin e këmbës, gjurin dhe kurrizin;
  • Rekomandohet gjatë deformiteteve të kyçit të këmbës dhe harkut tatëpjetë të shputës;
  • Ka jastëk supinimi për mbështetje optimale të harkut tatëpjetë të shputës;
  • Mund t’i vihet jastëk metatarzal;
  • Të bëra prej lëkurës së cilësisë së lartë.
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla individuale sportive

  1.680,00 den
  • Sholla sportive të bëra individualisht, me të gjitha korrigjimet e nevojshme për të shpërndarë në mënyrë optimale peshën në shputë;
  • Thembra është e mbuluar nga sholla dhe për këtë arsye shputa është e baraspeshuar në mënyrë statike;
  • Sipërfaqja e shollës ndjek formën anatomike të shputës, duke siguruar kështu një sipërfaqe më të madhe shkelëse dhe një peshë të baraspeshuar në pjesën e poshtme të shputës;
  • Materiali nga të cilat prodhohen këto sholla është EVALUX që zbatohet në ortopedi, i reziston lagështisë, amortizon dhe përthith goditjet gjatë sportit, duke pakësuar mikrotraumat e shputës dhe të gjunjëve;
  • Karakterizohen nga pesha e vogël (50 gram).
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla individuale sipas gjurmëve të gjipsit

  6.150,00 den
  • Shollat sportive bëhen sipas gjurmëve individuale në model gjipsi, ku modelohen të gjitha korrigjimet e nevojshme për peshë të baraspeshuar të shputës;
  • Thembra është e mbuluar nga sholla dhe për këtë arsye shputa është e baraspeshuar në mënyrë statike;
  • Sipërfaqja shkelëse e shollës bën formën anatomike të shputës, duke ofruar më tepër sipërfaqe shkelëse dhe peshë të baraspeshuar të pjesës së poshtme të shputës;
  • Materiali nga të cilat prodhohen këto sholla është EVALUX që zbatohet në ortopedi, i reziston lagështisë, amortizon dhe përthith goditjet gjatë sportit, duke pakësuar mikrotraumat e shputës dhe të gjunjëve;
  • Karakterizohen nga pesha e vogël (50 gram).
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla individuale lëkure, për shkurtim 1 – 3 cm

  1.200,00 den
  • Sholla ortopedike me shkurtim, të bëra prej lëkurëse së cilësisë së lartë;
  • Bëhen me përmasa individuale, pas shkurtimit të përcaktuar;
  • Shollës i vihen shtojca ortopedike-teknike të formave, trashësive dhe fortësive të ndryshme për të fituar lehtësim gjatë shkeljes;
  • Rekomandohet të mbahen për peshë të baraspeshuar dhe mbrojtje të ijëve, pengim të shfaqjes së skoliozës dhe të dhimbjeve në pjesën lumbale të kurrizit.
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla ortopedike Dino

  3.330,00 den
  • Sholla ortopedike për korrigjimin e shputave të fëmijëve dhe të të rriturve;
  • Kanë një pykë supinimi për ngritjen e harkut të këmbës;
  • Për planovalgus më të madh është e mundur të futen pyka mbështetëse
  • Thembra është e mbyllur plotësisht në një gotë për korrigjim më të mirë;
  • Rekomandohet për format më të rënda të deformimeve të shputës;
  • Rezultatet më të mira arrihen në fëmijëri;
  • E bërë nga material ortotik antialergjik që mirëmbahet lehtë;
  • Bëhen individualisht, sipas nevojave të përdoruesit.
  Shto në shportë
Shopping Cart