• Индивидуални производи

  Këpucë të llojit të hapur futbollistik për proteza

  3.114,00 den

  4112 | Këpucë të llojit të hapur futbollistik për proteza

  • Këpucë prej lëkure natyrale të cilësisë së lartë;
  • Individuale, sipas përmasave të përdoruesit;
  • Këpucët këshillohen për pjesën mbi gju dhe nën gju, në gjymtyrën e poshtme.

  *Modeli është bërë në bazë të masave të marra më parë dhe konsultimit me një ekspert.

  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Këpucë të posaçme ortopedike, model gjipski për shtrembërime të veçanta

  4109 | Këpucë të posaçme ortopedike, model gjipski për shtrembërime të veçanta

  Чевлите се изработени по индивидуален отисок на корисникот. Со нив се компензираат сите видови деформитети на стапалата со што се добива растоварување на стапалата или саканата корекција на деформитетот.

  Боја и модел на чевлите по избор на корисникот од достапните во моментот на нарачка во зависност од состојбата на стапалата.

   

  Shto në shportë
 • Медицински чевли

  Këpucë ortopedike për amputime të pjesërishme me zgjatim të amputimit

  6.470,00 den

  4111 | Këpucë ortopedike për amputime të pjesërishme me zgjatim të amputimit

  • Këpucë prej lëkure natyrale të cilësisë së lartë;
  • Individualisht për përdoruesit të cilëve për arsye të ndryshme u mungon gishti i madh ose një pjesë e pjesës së përparme të këmbës;
  • Elementet korrigjuese janë ndërtuar në këpucë për të korrigjuar deformimet;

   

  Shto në shportë
 • Медицински чевли

  Këpucë për gjymtyrë të shkurtër mbi 6 cm

  10.870,00 den

  4113 | Këpucë për gjymtyrë të shkurtër mbi 6 cm

  • Këpucë të prodhuara prej lëkurës natyrale të cilësisë së lartë;
  • Janë individuale për përdoruesit që kanë një ndryshim në gjatësinë e gjymtyrëve për çfarëdo arsye;
  • Rekomandohet mbajtja e tyre për një ngarkesë të baraspeshuar dhe mbrojtje të ijëve, duke parandaluar shfaqjen e skoliozës dhe dhimbjes në pjesën lumbale të shtyllës kurrizore;
  • Këpucët kanë elemente korrigjuese të integruara që korrigjojnë deformimet.
  Shto në shportë
 • Потколени ортози

  Потколен пластичен апарат со ограничување на плантарна флексија (Перонеус)

  3.012,00 den

  2302 | Aparat plastik për nën gju, me kufizim të lakimit plantar (peroneuas)

  • Rikthim të shputës në pozicion të rregullt;
  • Bën kufizim pasiv elastik të lakimit plantar;
  • Pengon rënien e pjesës së përparme nga shputa;
  • Prodhohet nga plastika e lehtë;
  • Higjiena mbahet mjaft thjeshtë;
  • Përforcimi i këmbës bëhet me shirit ngjitës;
  Zgjidhni opsionet
 • Потколени ортози

  Aparat për nën gju, me kyç këmbe dhe sandale metalike – çizmja e Akilit

  4.410,00 den

   2304 | Aparat për nën gju, me kyç këmbe dhe sandale metalike

  • • Ortozë me kyç këmbe dhe sandale metalike që përdoret për trajtimin konservativ dhe postoperativ të thyerjeve të këmbës nën gju, për trajtimin postoperativ të ligamenteve të kyçit të këmbës, indeve të buta dhe tejzave, për trajtimin e paqëndrueshmërisë kronike të ligamenteve dhe dislokimit të tejzës peroneale, për trajtimin e vazhdueshëm të kalcaneusit të bishtit, për terapinë e hershme funksionale pas trajtimit konservativ ose kirurgjikal të këputjes së tejzës së Akilit.
  • Ortoza përbëhet prej tre ngritëseve të thembrës që sigurojnë një kënd të fiksuar të përkuljes së kyçit të këmbës dhe lejon lehtësimin e tejzës së Akilit;
  • Çdo ngritëse mundëson imobilizim nën këndin prej 12,5 cm;
  • Pjesa e brendshme është e veshur me leckë mëndafshi për rehati të shtuar;
  • Është i lehtë për t'u përdorur dhe ka përmasa për çdo kyç këmbe.
  Zgjidhni opsionet
 • Потколени ортози

  Aparat korrigjues për kyçin e këmbës (serik, me përshtatje)

  7.922,00 den

  2608 | Корективен апарат за корекција на скочен зглоб

  • Kufizon lëvizjet në drejtim të dëshiruar;
  • Siguron moslëvizshmëri dhe stabilitet të mirë;
  • Prodhohet nga një material i këndshëm me pafta anësore për stabilizim;
  • Kontroll i lëvizjes me ndihmën e rregullatorit të këndit që vendoset në shkallën e dëshiruar;
  • Vendoset dhe rregullohet lehtësisht;
  Zgjidhni opsionet
 • Индивидуални производи

  Aparat për nën gju me kufizim të fleksimit plantar dhe dorsal dhe kyç këmbe me lidhëse këpuce

  2303 | Потколен апарат со ограничување на плантарна или дорзална флексија и скочен зглоб со приклучок на чевли

  • Ortozë mekanike që bëhet sipas përmasave individuale, nga shinat metalike të vendosura në anët e jashtme dhe të brendshme të ortozës;
  • Lidhja me këpucën bëhet me një yzengji metalike që ngjitet për taken e këpucës dhe që merr rolin e kyçit të këmbës;
  • E mbështjellë me shajak dhe lëkurë natyrale që të jetë më e rehatshme;
  • Ndihmon në rastet e shputës së rënë pa pasur parasysh shkaqet;
  • Varësisht nga pesha dhe aktiviteti i përdoruesit, shinat metalike mund të jenë prej çeliku ose aliazhi alumini, gjë që e bën ortozën më të lehtë;
  • Përdorimi i këpucëve ortopedike të lidhur për ortoze është i nevojshëm.
  Shto në shportë
Shopping Cart