• Детски ортопедски чевли

  Дигитална анализа на стапала

  600,00 den
  • I-Step 5000 има 3744 сензори кои го мерат притисокот на стапалото на секои 0,25cm2;
  • Големиот број на сензори даваат прецизност и при скенирање на мали стопала (детски);
  • 1326 инфрацрвени диоди и рецептори кои се распоредени на половина милиметар;
  • Прецизно ја одредува големината на стапалото (должина и ширина) без да користи подвижни делови;
  • Со „анализа на релативен притисок“ се обезбедува точна слика, дури и кога корисникот стои на скенерот подолг период;
  • Сликите се прикачуваат во две или три димензии со голема и мала резолуција;
  • Корисникот добива примерок од резултатите во печатена форма;
  • Резултатите се чуваат во базата на податоци;
  • Врз основа на резултатите, препорачуваме соодветни ортопедски влошки кои се изработуваат индивидуално, со цел растеретување на пооптеретените зони, стабилизирање на петата и корекции на сводовите на стапалото.
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla individuale me rritje mediale dhe laterale

  950,00 den
  • Rritje mediale ose laterale, duke kthyer peshën në qendër të kyçit dhe të thembrës.
  • Lehtëson peshën dhe trysninë mbi kyçin e këmbës, gjurin dhe kurrizin;
  • Rekomandohet gjatë deformiteteve të kyçit të këmbës dhe harkut tatëpjetë të shputës;
  • Ka jastëk supinimi për mbështetje optimale të harkut tatëpjetë të shputës;
  • Mund t’i vihet jastëk metatarzal;
  • Të bëra prej lëkurës së cilësisë së lartë.
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla individuale sportive

  1.680,00 den
  • Sholla sportive të bëra individualisht, me të gjitha korrigjimet e nevojshme për të shpërndarë në mënyrë optimale peshën në shputë;
  • Thembra është e mbuluar nga sholla dhe për këtë arsye shputa është e baraspeshuar në mënyrë statike;
  • Sipërfaqja e shollës ndjek formën anatomike të shputës, duke siguruar kështu një sipërfaqe më të madhe shkelëse dhe një peshë të baraspeshuar në pjesën e poshtme të shputës;
  • Materiali nga të cilat prodhohen këto sholla është EVALUX që zbatohet në ortopedi, i reziston lagështisë, amortizon dhe përthith goditjet gjatë sportit, duke pakësuar mikrotraumat e shputës dhe të gjunjëve;
  • Karakterizohen nga pesha e vogël (50 gram).
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla individuale sipas gjurmëve të gjipsit

  6.150,00 den
  • Shollat sportive bëhen sipas gjurmëve individuale në model gjipsi, ku modelohen të gjitha korrigjimet e nevojshme për peshë të baraspeshuar të shputës;
  • Thembra është e mbuluar nga sholla dhe për këtë arsye shputa është e baraspeshuar në mënyrë statike;
  • Sipërfaqja shkelëse e shollës bën formën anatomike të shputës, duke ofruar më tepër sipërfaqe shkelëse dhe peshë të baraspeshuar të pjesës së poshtme të shputës;
  • Materiali nga të cilat prodhohen këto sholla është EVALUX që zbatohet në ortopedi, i reziston lagështisë, amortizon dhe përthith goditjet gjatë sportit, duke pakësuar mikrotraumat e shputës dhe të gjunjëve;
  • Karakterizohen nga pesha e vogël (50 gram).
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla individuale lëkure, për shkurtim 1 – 3 cm

  1.200,00 den
  • Sholla ortopedike me shkurtim, të bëra prej lëkurëse së cilësisë së lartë;
  • Bëhen me përmasa individuale, pas shkurtimit të përcaktuar;
  • Shollës i vihen shtojca ortopedike-teknike të formave, trashësive dhe fortësive të ndryshme për të fituar lehtësim gjatë shkeljes;
  • Rekomandohet të mbahen për peshë të baraspeshuar dhe mbrojtje të ijëve, pengim të shfaqjes së skoliozës dhe të dhimbjeve në pjesën lumbale të kurrizit.
  Shto në shportë
 • Индивидуални производи

  Sholla ortopedike Dino

  3.330,00 den
  • Sholla ortopedike për korrigjimin e shputave të fëmijëve dhe të të rriturve;
  • Kanë një pykë supinimi për ngritjen e harkut të këmbës;
  • Për planovalgus më të madh është e mundur të futen pyka mbështetëse
  • Thembra është e mbyllur plotësisht në një gotë për korrigjim më të mirë;
  • Rekomandohet për format më të rënda të deformimeve të shputës;
  • Rezultatet më të mira arrihen në fëmijëri;
  • E bërë nga material ortotik antialergjik që mirëmbahet lehtë;
  • Bëhen individualisht, sipas nevojave të përdoruesit.
  Shto në shportë
 • Ортози за стапало

  Sholla individuale me jastëk supinimi metatarzal

  750,00 den
  • Pakëson trysninë mbi pjesën metatarze (të përparme) të shputës;
  • Rekomandohet gjatë deformiteteve të pjesë së përparme të shputës dhe hark të përkulur metatarzi, që pengon;
  • Lehtëson dhimbjen në këmbë dhe trysninë mbi kyçe;
  • Kanë jastëk supinimi për mbështetje optimale në pjesën tatëpjetë të shputës;
  Zgjidhni opsionet
 • Ортози за стапало

  Sholla silikoni për tërë shputën

  1.250,00 den
  • Shollë silikoni që ofron mbështetje anatomike për shputën dhe shpërndan peshën në pjesën e poshtme të shputës;
  • E bërë prej silikoni me dy shtresa nga të cilat, njëra (tepër e butë) është për thembrën dhe pjesa metatarzale e shputës;
  • Ka veprim qetësues dhe çlodhës;
  • Mund të përdoren në çdo këpucë.
  Zgjidhni opsionet
Shopping Cart