Вага за телесна тежина – Pic BodyStation

Шифра: Bodystation Категорија: Ознака:

4.700,00 ден

  • BMI индекс на телесна тежина
  • Индекс на телесна маса
  • Индекс на мускулна маса
  • Базален метаболизам
  • Процент на хидратација
  • Тежина на коски.

Опис

  • Преку BLUETOOTH опцијата и PIC Health Station апликацијата, можете лесно да го следите прогресот, да ги споредувате своите резултати спрема официјалните референци на СЗО, да ги пратите резултатите преку маил и да додадете секакви забелешки, како план за диета!
  • PIC вагата може да ја употребува целото семејство, поради интуинтивната технологија која може да препознае 8 различни профили!

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Вага за телесна тежина – Pic BodyStation”
Shopping Cart