Sale!

Супракондиларна коленска ортоза со метални зглобови

Шифра: 2202SPD Категории: ,

1.246,00 ден

Отворена коленска ортоза која овозможува лесно поставување особено кај повозрасни корисници. На горната и долната старана на ортозата има леливи ленти, со кои се прицврстува ортозата. Страничните метални шини имаат зглобови, кој ја олеснуваат флексијата и екстензијата на коленскиот зглоб.

Исчисти

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Супракондиларна коленска ортоза со метални зглобови”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart