Стапало Greissinger Plus – 1A30

1A30 Greissinger Plus стапалото со своите својства е погоднo за корисници со низок и среден степен на активност (1-2) и за телесна тежина до 100 кг. Протетското стапало може ги компензира нерамнините на подлогата, со што овозможува безбедно пешачење и стоење. Сеопфатната подвижност се постигнува со титаниумскиот адаптер во облик на прстен прилагодлив према оптеретувањето и е достапен во три различни нивоа на крутост. Стапалото, се издвојува со својот природен изглед, вклучувајќи го и обликот прстите.

Greissinger Plus стапалото е достапно во големини од 24 до 29 сантиметри .

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Стапало Greissinger Plus – 1A30”
Shopping Cart