Спортска облога за третирање различни делови од телото – Thera Pearl

640,00 ден

Thera pearl спортска облога за третман на различни делови од телото со загревање или разладување, која се користи за намалување на болките кои се јавуваат при спортување. Загревачка терапија помага во намалувањето на мускулните болки и грчеви кои се јавуваат, додека разладувачка терапија се користи за исекотини, модринки и болка во забите. Облогата е дизајнирана да ја задржи терапевтската температура на телото во времетраење од 20 минути.

Еластична дури и кога е замрзната, технологијата Thera pearl е доволно ладна за да понуди терапија со мраз без да ја жртвува флексибилноста. Не е цврста, рапава или непријатна, изладените перли во пакувањата остануваат мазни и меки на Вашата кожа.

Шифра: TP4046 Категорија: Ознака:

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Спортска облога за третирање различни делови од телото – Thera Pearl”
Shopping Cart