Пневматско повеќеосовинско колено – Sipra

Категории: ,

Sipra е пневматски коленски зглоб  со целосна контрола на свиткувањето и со одлична стабилност на фазата на нишање.
Повеќеосовинската кинематика нуди удобно одење на корисникот.
Наменето за корисници со среден и висок степен на активност.

Напомена

  • Максимална телесна тежина 100 кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Пневматско повеќеосовинско колено – Sipra”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart