Облога за колено – Thera Pearl

1.200,00 ден

Со Thera pearl облогите до нов степен на олеснување при болка!

Иновативен производ кој со загревање и разладување овозможува олеснување на секојдневните тегоби и болки во телото. Перлите на Thera pearl се дизајнирани да ја задржат терапевтската температура во времетраење од 20 минути и специјално се дизајнирани да се прилагодат на секој дел од телото.
Thera pearl облога за колено со лента за прицврстување  обезбедува смирувачко и олеснувачко дејство при артритис, болки во колената, болки пред и после вежбање како и воспаление по хируршка процедура. Дизајнот на облогата ја прави еластична, овозможува лесно виткање и обликување кон телото.

Шифра: TP3711 Категорија: Ознака:

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Облога за колено – Thera Pearl”
Shopping Cart