Облога за грб – Thera Pearl

1.200,00 ден

Thera pearl облога за грб со лента за прицврстување за повеќекратна намена.

Thera pearl перлите ја комбинираат лековитата моќ на терапија со загревање или разладување со која се овозможува олеснување на секојдневните тегоби и болки. Специјалната технологија и дава на облогата еластичност, овозможува виткање и обликување кон телото. Загревачката терапија помага против мускулни болки, додека разладувачката се користи при истегнувања, отекување, синдром на карпален тунел, контрактури, посекотини и хематоми.

Thera pearl облогите можат да помогнат и при  воспаленија, менструални болки и главоболки. Со нивна помош болното место се загрева или разладува во зависност од проблемот, што позитивно влијае на интензитетот на болката.

Шифра: TP3712 Категорија: Ознака:

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Облога за грб – Thera Pearl”
Shopping Cart