Mодуларен пневматски едноосовински коленски зглоб – 3R92

3R92  е модуларен пневматски едноосовински коленски зглоб со фрикциона кочница и пневматска контрола на свиткувањето.
Коленoто 3R92  е наменето за корисници чиј степен на активност е среден до висок (2+3). Има двојна пневматска единица со прогресивен ефект за управување на свиткувањето во фазата на нишање.
Фрикционата кочница функционира исто како кај 3R90, се активира при оптеретување на петата, а се деактивира кога оптеретувањето се пренесува кон предниот дел на стапалото. Како и кај 3R90 за почеток на фазата на нишање нема потреба од подигнување на колкот.

Опис

  • Максимална телесна тежина 125кг.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Mодуларен пневматски едноосовински коленски зглоб – 3R92”
Shopping Cart