Карбонско динамично стапало ProSymes – 1C20

ProSymes е протетско стапало за Symes ампутации и, во некои случаи, за Пирогоф ампутации .
Можноста за прилагодување дозволува корекција на положбата на стапалото за време на пробите и при апликација на протезата. Со малата висина од само 43 mm (вклучувајќи го и ламинацискиот прстен и обвивката)  1C20 е идеално решение за лица со Symes ампутации,кои бараат динамично стапало со извонредна сигурност и перформанси. Идеално е погодно за одење по разни видови површини и за рекреативно спортување.
Стапалото со своите својства е погоднo за корисници со среден и висок степен на активност (3-4) и за телесна тежина до 125 кг.

1C20 ProSymes стапалото е достапно во големини од 25 до 28 сантиметри .

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Карбонско динамично стапало ProSymes – 1C20”
Shopping Cart