Карбонско динамично стапало Lara

Во домот и надвор карбонското стапало Lara нуди стабилност и сигурен контакт со подлогата. Се препорачува за корисници на протези со степен на активност 3 и 4. Извонредната апсорпција на ударите на петатат големиот поврат на енергијата го прави одличен избор за активните корисници. Стапалото се препорачува за секојдневните активности дома, на работа, за пешачење и при рекреативно спортување. Конструкцијата на петата овозможува извршување на активностите со помала потрошувачка на енергија со што се намалува потрошувачката на енергија во одењето.

Lara стапалото е соодветно за корисници со телесна тежина до 125 кг.

Опсег на големина: 22 см-29 см.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Карбонско динамично стапало Lara”
Shopping Cart