Имобилизатор за колено со регулација (редерсман)

Шифра: 2203SPA Категории: , Ознака:

4.627,00 ден

Оваа Редерсман ортоза обезбедува контрола на аголот на флексија и екстензија на коленото благодарение на зглобовите поставени странично на ортозата.
Обезбедува одлична постоперативна поддршка кај операциите кај кои заради заштита на коленото потребно е контролирано движење.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Имобилизатор за колено со регулација (редерсман)”
Shopping Cart