Есенски чевли – Rockstar

2.700,00 ден

Рачно изработените, анатомски обувки дополнително нудат соодветна поддршка на стапалото, а со тоа и на ‘рбетот, што може да влијае врз олеснување на болката во грбот.
Со изработката на персонализирани обувки кои се изработуваат индивидуално за секое стапало, удобноста е загарантирана, за разлика од купување на веќе готови чевли чиј калап можеби не е соодветен за вашите стапала.

Опис

  • Чевлите се изработени од природни материјали
  • Изработени од висококвалитетна кожа
  • Рачно изработени

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Есенски чевли – Rockstar”
Shopping Cart