Корективни ортопедски чевли од природна кожа – Детски

Чевлите се изработени од природна говедска кожа индивидуално по мерка на корисникот. Во чевлите се вградени корективни елементи со кои се корегираат воочените деформитети и се обезбедува правилна позиција на стапалата во чевлите.
Боја и модел на чевлите по избор на корисникот од достапните во моментот на нарачка.
Со изборот на модел и боја или комбинација на бои, добивате можност делумно да учествувате во дизајнот на вашите обувки.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Корективни ортопедски чевли од природна кожа – Детски”
Shopping Cart