Чевли со вградена узенгија за едно стапало

4107 | Чевли со вградена узенгија за едно стапало

Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на една нога.

Медицински индикации

  • Чевлите се индицирани во случаите каде што се индицирани натколен или потколен
    апарат со узенгија.

Напомена

*Потврдата за ова ортопедско помагало може да ја издаде ортопед или физијатар.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Чевли со вградена узенгија за едно стапало”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart