Чевли со вградена узенгија за две стапала

4108 | Чевли со вградена узенгија за две стапала

Чевлите се индицирани за корисници кои користат натколени или потколени ортози на двете нозе.

 

Медицински индикации

  • Чевлите се индицирани во случаите каде што се индицирани натколени или
    потколени апарати со узенгија на двете нозе.

Напомена

* Потврдата за ова ортопедско помагало може да ја издаде ортопед или физијатар.

Коментари

Се уште нема коментари.

Впишете прв коментар за “Чевли со вградена узенгија за две стапала”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart