Текстилни рбетни помагала

  • 'Рбет

    Бандажа за клавикула

    445,00 ден

    Бандажата за клавикула прави имобилизација при повреда и скршеница на клучна коска. Појасот е направен од нерастеглив сунѓерест материјал и велкро ленти со кои едноставно се прилагодува на телото. Меката облога на ортозата дава удобност, не ја дразни кожата и не прави притисок.

    Одбери опции
  • 'Рбет

    Корсет за кифоза или сколиоза тип ТЛСО

    9.056,00 ден

    2506 | Корсет за кифоза или сколиоза тип ТЛСО

    Овој корсет тип ТЛСО овозможува поддршка и растеретување на тораколумбалниот дел на рбетниот столб и ја намалува болката. Изработен е од термопластика обложен со антиалергиски материјал и траки за прицврстување и индивидуално прилагодување. Може термички да се обликува и да се прилагоди према индивидуалните потреби.

    *Корсетот е составен од три поединечни делови.

    Додај во кошничка
Shopping Cart