01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Индицирани се кај болки во зглобовите, шилци во пета, осетливост на стапалата при притисок, метатарзалгија.

– го намалуваат притисокот и болката во стапалата, зглобовите и рбетниот столб;

– ја подобруваат циркулацијата;

– особено се препорачуваат кај професии кои подразбираат подолго стоење;

– метатарзалното перниче помага да се намали болката во предниот дел од стапалото;

– направени се од мек силикон, што ги прави удобни и пријатни за носење;

– ја растеретуваат Ахиловата тетива;

– можат да се носат во сите обувки;

– анатомски  обликувани;

– може да бидат целосни или 3/4;

Големини: Број на обувки 35-46