01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Индицирани се кај болки во зглобовите, шилци во пета, осетливост на стапалата при притисок.

– ја подобруваат циркулацијата;

– се препорачуваат кај calcar calcanei ( петен трн );

– направени се од мек силикон, што ги прави удобни и пријатни за носење;

– ја растеретуваат Ахиловата тетива;

– можат да се носат во сите обувки;

– анатомски  обликувани;

Големини: Број на обувки 35-46