Кожни ортопедски влошки

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Целосно индивидуално изработени и прилагодени према потребата на корисникот.  Лесни се за одржување и тенки при што може да се носат во сите обувки. Индицирани се кај pes planovalgus (рамни стапала), pes excavatus (вдлабнати стапала), metatarsalgia (болка во предниот дел од стапалото), calcar calcanei( шилци во пета), како и кај скратувања на екстремитетите (нееднаквост на должината на екстремитетите).