Дерма програм за нега на чкунка

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Дерма програмот за заштита и нега на иритирана и осетлива кожа на чкунката ја обновува и чува природната заштита и имуниот состав на кожата.

Постојат следниве продукти:

  • Derma Clean за чистење на кожата, протезата и линерите.
  • Derma Repair за хидратација и обнова на иритирана кожа.
  • Derma Prevent за спречување на потење и непријатни мириси.