02 Опис на производот

Тоалетното столче е исклучително практично, едноставно е за користење и транспорт. Може да се користи над тоалет, или во природа.

Карактеристики:

-Подесиво по висина;

-Ширина на седиштето – 41 cm;

-Длабочина на седиштето – 44 cm;

-Димензии на столчето:

Ширина – 52 cm, Длабочина – 46 cm, Висина – 77,5 cm

-Максимално оптеретување – 130 кг.

-Тежина на столчето – 6,3 кг.