01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Столчето за бањање  со наслон е исклучително практично, едностaвно е за користење и транспорт.

Делот за седење е исполнет со дупки, овозможувајќи проток на водата.

Карактеристики:

Носивост: до 100кг.

Висина: 70-86.5 цм.

Подесиво по висина.