01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Столчето за бањање  е исклучително практично, едноставно е за користење и транспорт. Делот за седење е исполнет со дупки, овозможувајќи проток на водата.

Карактеристики:

Носивост: до 100кг.

Висина: 35-52.5 цм.

Подесиво по висина.