7930ONA Хидрауличен елеватор

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Изработен е од челик и е наменет за пренесување на пациенти од кревет – инвалидска количка – тоалетна количка – купатило. Операциите се изведуваат со помош на хидрауличен клип и рачка. Има четири тркала, од кои две се со сопирачки. Елеваторот е опремен со копче за сигурност и универзална корпа која е изработена од водоотпорен материјал.

Носивост: 180кг.