7401 Појас за спуштен стомак

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Медицински индикации:

Хернии (К40-К46)

Карактеристики:

-прави поддршка и компресија на абдоменалната мускулатура;

-изработен од еластична ребраста бандажа со леплива трака за индивидуално  прилагодување;

-висина на појасот 22/26cm;

 

Големини:

Големина Обем на половина/cm
S 70-80
M 80-90
L 90-100
XL 100-110

Потврдата за ова ортопедско помагало може да ја издаде : Хирург