01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Карактеристики:

– Тапацирано седиште

– Ергономски кочници

– Склоплива.

– Демонтажни и потпирачи за нозе .

– Демонтажни потпирачи за раце.

Широчина                            61 цм

Широчина   (склопена)     20 цм

Висина                                   93 цм

Должина                                61 цм

Седиште (должина)           33 цм

Тежина                                   8 kg

Носивост                               100 kg