Дубак (одалка) со 4 тркала Otto Bock Nurmi Neo HR Z4160000

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Дизајнирана за деца кои можат да одат, но имаат потреба од додатна потпора и сигурност. Се нарекува “тренер за одење”. Го подобрува одењето и ќе расте со детето. Потпорите обезбедуваат дополнителна поддршка и заштита на детето. Тие ја одржуваат оптималната позиција за поголема мобилност и независност

Карактеристики:

Подеслива, Склоплива,  Лесен алуминиумски рам.

Широчина                            63/68/72 цм

Широчина (склопена)      10 цм

Должина                               65/76/83 цм

Тежина                                  5,5/6/6,5 kg

Носивост                               25/40/55 kg