3713 Облога/Јака за врат и рамена

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-вкочанетост, искривен врат;

-болки во пределот на рамената, трапезоидните мускули и вратот;

Препорачано време за загревање 700w-60sec, 1000 w-50sec, 1250 w-40sec.

За разладување  облогата се замрзнува најмалку 2 часа.