3710 Спортска облога за третман на различни делови од телото

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-мускулни болки;

-контарктури;

-загревачка:  мускулни болки и грчеви;

-разладувачка: посекотини,модринки,забоболка;

-загревачки и разладувачки: артритис;

Препорачано време за загревање 700w-40sec,  1000w-35 sec, 1250w-30 sec.

За разладување  облогата се замрзнува најмалку 2 часа.