Инвалидска количка за церебрална парализа

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Инвалидската количка за церебрална парализа

СЛАВЕЈ 3106 е функционална, адаптибилна и комплетно индивидуално направена инвалидска количка. Корисникот е соодветно позициониран и може активно да се посвети на доживување на околината и развивањето на моторичките вештини. Седиштето се изработува и адаптира комплетно индивидуално за секој корисник.

Карактеристики:

Индивидуално седиште

Наслон за глава

Потпирачи за нозе

Ремени за фиксирање

Транспортабилна

Медицински индикации:

G80(G80.0-G80.9) инфантилна церебрална парализа