Активна инвалидска количка Otto Bock – Ventus 480А25

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Активната инвалидска собна количка  Otto Bock  Ventus е погодна за широк спектар на корисници. Голема мобилност и независност во секојдневниот живот. Секој Ventus нуди апсолутна сигурност за секојдневна употреба и има одличен сооднос цена-перформанси.

Робустниот и цврст дизајн обезбедува одлични карактеристики и сигурност при користење. Малата тежина го прави Ventus независен и полесен за  управување.

Технички карактеристики:

Максимална тежина на корисникот до 140 kg

Тежина на количката околу 11 kg

Ширина на седиштето од 28 до 50 cm

Погонско тркало 1,25 kg

Рам околу 8 kg

Склоплив наслон