Активна инвалидска количка Otto Bock – Motus CV/CS 480F61

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Количка со извонредна функционалност, висока сигурност и практични детални решенија во согласност со потребите на секој корисник

– Склоплива (транспортибилна) количка

– Материјал кој “дише”, избор од две бои

– Софистицирани адаптери на задни тркала

Технички карактеристики:

Максимална тежина на корисникот

125 kg (до 48 см ширина седиште)

140 kg (до 55,5 см ширина седиште)

Ширина на седиштето 35,5-55,5 cm

Длабочина на седиштето 36 – 54 cm

Височината на седиште 30 – 50 cm

Вкупна должина

80,5-108,5 cm со 22″ задните тркала

83,0-111,0 cm со 24” задните тркала

Вкупна ширина

52,0-72,0 cm

со стандардна задните тркала

55,5-75,5 cm

со задните тркала со сопирачките

Назад висина (мин / макс.). 30 – 50 cm

Тежина  ~12 kg за CS / ~ 13 kg за CV