Стегач за пателарна тетива 6640

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-скокачко колено;

-воспаленија на пателарната тетива;

Карактеристики:

-со помош на силиконското перниче врши притисок на тетивата , со што делува на намалување на динамичката сила која настанува како резултат на постојан напор во коленото ;

-изработен од неопрен;

-универзална големина и можност за индивидуално прилагодување со леплива трака;