Затворен стегач за колено 20.100

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-болки во колено;

-лесни повреди и нестабилност;

-воспаленија;

Карактеристики:

-има заштитна функција, а со компресијата што ја прави ја намалува болката;

-изработен е од неопрен, кој ја задржува телесната температура со што се забрзува процесот на лечење, флексибилен е и еластичен ;

Големина Обем на колено/cm
S 34-36
M 36-38
L 38-41
XL 41-44
XXL 44-47