Шансова кравата – Филаделфија 12.108

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-постоперативно по луксација и луксациони скршеници на вратни пршлени;

-стабилни скшеници на вратна кичма;

-цервикобрахијален синдром;

Карактеристики:

-прави имобилизација;

-дава висока стабилизација;

-изработена е од висококвалитетен материјал кој овозможува во исто време имобилизација и удобност при носењето;

-се состои од два дела (преден и заден дел ) кои меѓу себе се поврзани со леплива трака;

-со трахеален отвор;

Големини:

Големина Обем на врат/cm
S 34-36
M 36-38
L 38-40