Тутор апарат без зглоб за деца 130.330

01 Преглед на производ

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-постоперативна и посттрауматска имобилизација на коленскиот зглоб;

-се употребува при третман во процесот на рехабилитација после оперативни зафати на постпателарните, артралните и колатералните лигаменти;

Карактеристики:

– овозможува имобилизација на коленото во екстензија;

– прави странична стабилизација на коленото;

Големини:

Големина Висина од пета до над колено
S 20-30
M 30-40
L 40-50