02 Опис на производот

Медицински индикации:

-лесни повреди на скочен зглоб;

-превентивно при физички и спортски активности;

Карактеристики:

-го олеснува движењето на зглобот;

-со компресијата што ја прави ја намалува болката;

-удобен за носење;

-направен од аеричен еластичен материјал;

Големини:

Големина Обем на глужд/cm
S 20.3-24.1
M 22.9-26.6
L 25.4-29.2
XL 27.9-31.7