02 Опис на производот

Медицински индикации:

-повреди на скочен зглоб;

-дислокации;

-рехабилитација;

-превенција;

Карактеристики:

-прави стабилизација и масажа на зглобот со помош на силиконските перничиња кои ги има, со што се подобрува крвната циркулација, а со тоа се намалува болката и помага во апсорпција на хематомот и отокот;

-високо еластичен, аеричен и компресивен материјал;

Големини:

Големина Обем на глужд/cm
S 24-26
M 26-28
L 28-31
XL 31-34
XXL 34-37