Стегач за скочен зглоб со фишбајни 2335

02 Опис на производот

Медицински индикации:

-повреди на скочен зглоб;

-дисторзии;

-дислокации;

-рехабилитација;

-превенција;

-хронични болки и нестабилност;

Карактеристики:

-прави поддршка и стабилизација на зглобот со помош на фишбајните кои ги има, а во исто време осигурува и удобно носење;

-еластичниот завој прави дополнителна поддршка;

-може да се носи во обувки;

Големини:

Големина Обем на глужд/cm
S 16.5-20
M 20-24
L 24-28.5
XL 28.5-33