02 Опис на производот

Медицински индикации:

-акутна и хронична болка во рамо;

-после луксација на рамо;

-воспаленија;

-посттрауматски состојби.

Карактеристики:

-има заштитна и превентивна функција;

-константна комресија со што намалува болка;

-го подржува физиолошкото движење во зглобот;

-удобен за носење што овозможува може да се носи преку целиот ден;

-изработен од неопрен кој ја задржува телесната температура, ја подобрува циркулацијата и го забрзува процесот на лечење;

Големини:

Големина Обем на надлактица/cm
S 34-38
M 38-44
L 44-50
XL 50-58
XXL 58-66