02 Опис на производот

Медицински индикации:

-повреда на мускул на потколеница;

-заштита и превенција при физички и спортски активности;

Карактеристики:

-превенира повреди на потколеница;

-ја намалува болката;

-прави поддршка без да ги ограничува движењата;

-удобен за носење;

Големини:

Се мери обем околу средината на потколеницата

Големина Обем на потколонеица/cm
S 29.20-33
M 31.70-36.80
L 35.60-40.60
XL 39.40-45.70