02 Опис на производот

Медицински индикации:

-повреди на мускул;

-заштита на мускулот на надколеницата;

-превенција за време на физичка активност;

Карактеристики:

-превенира повреди на надколеницата;

-со компресијата што ја прави ја намалува болката;

-изработен е од неопрен кој има својство да ја задржува телесната температура;

Се мери обем околу средината на надколеницата

Големина Обем на надколеница/cm
S 38.10-48.20
M 40.60-50.80
L 43.10-55.80
XL 54.70-58.40