02 Опис на производот

Медицински индикации:

-повреди на лактот;

-воспаленија;

-артритис;

Карактеристики:

-со компресијата што ја прави ја намалува болката;

-подобрува циркулација и го забрува процесот на лечење;

-обезбедува заштита по целата површина на лактот;

-изработен од неопрен;

-погоден за користење при физички и спортски активности;

Големини:

Големина Обем на лакт/cm
S 22-25
M 25-28
L 28-31
XL 31-34
XXL 34-37