02 Опис на производот

Медицински индикации:

-лесни повреди на зглоб;

-превенција и заштита за време на спорт и работа;

Карактеристики:

-компресијата што ја прави помага во намалување на болките;

-изработен е од неопрен кој помага во задржување на телесната температура, со тоа подобрува циркулација и помага во процесот на лечење;

-не ја намалува подвижноста на зглобот;

-удобна заштита на рачниот зглоб;

погоден за спортисти или при поголеми оптеретувања на зглобот;

-универзална големина која индивидуално се прилагодува